Orban: „Florin Cîţu s-a schimbat foarte mult. Din păcate, nu s-a schimbat în bine”

Orban: „Florin Cîţu s-a schimbat foarte mult. Din păcate, nu s-a schimbat în bine”

Florin Cîţu şi Ludovic Orban. FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că premierul Florin Cîţu s-a schimbat „foarte mult”, însă a subliniat că nu s-a schimbat în bine. Orban susţine că lupta pentru şefia partidului l-a influenţat cel mai mult pe prim-ministru.

Ştiri pe aceeaşi temă

„S-a schimbat foarte mult (Florin Cîţu n.r.). Faţă de momentul în care am colaborat cu Florin Cîţu în cei patru ani, până a ajuns prim ministru. Cel mai mult s-a schimbat după ce s-a hotărât să candideze la preşedinţia PNL. Din păcate, nu s-a schimbat în bine”, a spus liderul PNL marţi seara, într-o emisiune la TVR1.

Întrebat de ce consideră că premierul Cîţu s-a schimbat, Orban a lăsat să se înţeleagă că lupta internă din partid a fost cea care l-a influenţat cel mai mult. 

„Miza competiţiei, presiunile puse de cei care îl sprijină, tensiunea existentă. Pentru că pe de-o parte trebuia să se ocupe şi de guvern, pe de altă parte trebuia să facă şi campanie. Sunt mulţi factori. Pe oameni îi vezi în împrejurări excepţionale cu adevărat. Când nu sunt puşi în situaţii limită, de multe ori au capacitatea de a nu lăsa vizibile anumite trăsături”, a mai explicat liderul PNL. 

Florin Cîţu şi Ludovic Orban sunt singurii candidaţi pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal, situaţie care va fi tranşată la Congresul din 25 septembrie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările