Orban, despre o posibilă candidatură la preşedinţia României: Eu iau cu mare seriozitate în calcul această posibilitate

Orban, despre o posibilă candidatură la preşedinţia României: Eu iau cu
mare seriozitate în calcul această posibilitate

Ludovic Orban susţine că ia în calcul să candideze la preşedinţia României, menţionând că este o variantă pe care trebuie să o ia în serios orice aspirant la funcţia de lider al PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Orice candidat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal trebuie să ia foarte în serios că există această posibilă responsabilitate de a fi candidatul Partidului Naţional Liberal la preşedinţia României. Eu iau cu mare seriozitate în calcul această posibilitate. (...) Pe măsură ce se vor apropia alegerile prezidenţiale evident că, după ce voi câştiga, voi avea capacitatea să decid împreună cu colegii mei cine este cel mai bun candidat la funcţia de preşedinte al României din Partea Partidului Naţional Liberal, cum am mai făcut-o”, a declarat Ludovic Orban, la Bistriţa.

Şi contracandidatul lui Orban la conducerea PNL, premierul Florin Cîţu, ia în calcul această posibilitate. Întrebat dacă ar putea candida, Cîţu a răspuns: "Pas cu pas".

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările