Orban, despre moţiunea de cenzură anunţată de PSD: Are şanse aproape egale cu zero

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Facebook PNL
Ludovic Orban FOTO Facebook PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă, că moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune în această sesiune parlamentară are şase ”aproape zero” să treacă. Orban a precizat că moţiunea este „un exerciţiu democratic”, dar „sub nicio formă” nu va trece.

Ludovic Orban a fost întrebat, sâmbătă, după şedinţa BPN, dacă moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune are şanse să tracă şi a răspuns: ”Sub nicio formă. Este un exerciţiu democratic pe care şi noi l-am folosit. Moţiunea de cenzură este un moment de exprimare al Opoziţiei, în care  poate să-şi  permită să adreseze critici, dar şansa moţunii de cenzură de a trece este egală aproape cu zero”. 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că în această sesiune parlamentară partidul pe care îl conduce va încerca să creeze o majoritate parlamentară, apoi va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

În prezent PSD şi AUR au împreună doar 200 de voturi, ceea ce în seamnă că le mai trebuie încă 33 de parlamentari pentru a putea trece o moţiune de cenzură.

Citeşte şi: 

Ciolacu îi răspunde premierului: Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară! Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!

Cîţu îl atacă pe liderul PSD după criticile privind bugetul: „Reparăm dezmăţul făcut de PSD. Tovarăşe Ciolacu, dă-mi un telefon!”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite