Orban, despre eventuala candidatură a lui Dragnea la prezidenţiale: O glumă proastă pentru el, pentru PSD şi mai ales pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că Liviu Dragnea nu are nicio şansă la alegerile prezidenţiale, nu doar de anul viitor, ci din următorii 10 ani.

Întrebat cum vede o posibilă candidatură a liderului PSD la alegerile prezidenţiale, Ludovic Orban a răspuns: „O glumă proastă. Pentru el, pentru PSD şi mai ales pentru Romnia. Poate să candideze la 10 alegeri prezidenţiale, pur şi simplu candidează degeaba“. 

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima dată despre o candidatură pentru Cotroceni. „Pentru prezidenţiale, targetul nostru este ca viitorul preşedinte să fie candidatul alianţei PSD-ALDE”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3.

Întrebat dacă intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte, Liviu Dragnea a spus că îşi doreşte ca PSD şi ALDE să aibă candidat unic.

„Intenţionez să ajungem, într-un timp rezonabil, şi eu şi domnul Tăriceanu şi cele două partide la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul ăla vom şi stabili cine are cele mai mari şanse", a spus Dragnea.

În acest context, el a spus că nu respinge "nicio variantă".

„Nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, dar cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze", a adăugat el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite