Orban: Cea mai gravă greşeală pe care o pot face Iohannis şi conducerea PNL e să rămână atârnaţi în cuiul de la sediul PSD. Vor fi un scalp la centura pieilor roşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTo Facebook Orban
Ludovic Orban FOTo Facebook Orban

Ludovic Orban a cerut conducerii PNL şi preşedintelui Klaus Iohannis să nu ajungă să facă o înţelegere cu PSD, pentru că riscă să rămână „atârnaţi în cuiul” de la sediul formaţiunii social democrate.

Orban a explicat de ce aamânat depunerea demisiei sale în Parlament, cu toate că la partid o lăsase din 27 septembrie, la două zile după Congresul PNL.

„Eu nu mi-am demisia luni după Congres ca nu cumva să ajungă la şefia Camerei un reprezentat al PSD. Le-am lăsat 15 zile să pregătească prin negocieri momentul vacantării.. Altfel, cu un preşedinte din partea PSD va fi foarte greu să fie adopatate legi, care să fie liberale, reformiste. Vă spun încă o dată. Nu-mi imaginez cum vom putea accesa banii europeni”, a afirmat fostul preşedinte al PNL. 

Liberalul a subliniat că PNL nu trebuie să ajungă la o înţelegere cu PSD, pentru că ar ajunge se deconteze politic o asemenea mişcare. 

„Cea mai gravă greşeală pe care o pot face Iohannis şi conducerea PNL e să rămână atârnaţi în cuiul de la sediul PSD. Vor fi un scalp la centura pieilor roşii”, a completat Orban

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite