Octavian Berceanu a fost demis de la şefia Gărzii de Mediu, printr-o decizie a premierului Cîţu. Cum a reacţionat USR PLUS

Octavian Berceanu a fost demis de la şefia Gărzii de Mediu, printr-o decizie a premierului Cîţu. Cum a reacţionat USR PLUS

Octavian Berceanu FOTO: Arhivă

Octavian Berceanu a fost eliberat din funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu de premierul Florin Cîţu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a reacţionat după ce Octavian Berceanu a fost demis şi a transmis că Florin Cîţu „continuă să elimine profesioniştii aduşi de USR PLUS”.

„În 6 luni, Garda de Mediu a obţinut cele mai bune rezultate din ultimii 20 de ani. Pentru prima dată, un şef al Gărzii de Mediu a abordat problema arderilor şi transporturilor ilegale de deşeuri, bucureştenii au putut respira un aer mai curat şi mii de tone de deşeuri au fost oprite la graniţa României. 
Mulţumim, Octavian Berceanu, pentru activitatea din fruntea Gărzii Naţionale de Mediu”, a scris Moşteanu pe Facebook.

 

În urma deciziei premierului Cîţu, Dan Barna a reacţionat şi a transmis, printr-o postare pe Facebook, că Octavian Berceanu este unul dintre oamenii „care au arătat ce înseamnă buna guvernare pentru USR PLUS”.

***

Ştirea iniţială

Decizia premierului Florin Cîţu a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Astfel, în document se arată că Octavian Berceanu este eliberat din funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu. Atribuţiile sale vor fi preluate de comisarul general adjunct Alexandru Lucian Vasile, până la numirea unui nou şef al Gărzii de Mediu.

„Mulţumesc colegilor din GNM pentru că au produs, în 6 luni cât am lucrat împreună, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Gărzii Naţionale de Mediu", a scris Berceanu pe Facebook, postarea fiind însoţită de o fotografie cu decizia publicată în Monitorul Oficial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările