Monica Macovei şi-a dat demisia din propriul partid

Monica Macovei şi-a dat demisia din propriul partid

Monica Macovei. Foto: Eduard Enea.

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din partidul M10, formaţiune politică pe care a format-o în 2015. Potrivit unui comunicat de presă al partidului, actuala conducere îi mulţumeşte lui Macovei pentru activitatea desfăşurată şi pentru iniţiativa înfiinţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Marţi, Monica Macovei, membru M10 şi europarlamentar, şi-a dat demisia din partidul pe care l-a fondat în anul 2015. Partidul M10 îi mulţumeşte doamnei Macovei pentru activitatea sa în cadrul partidului, pentru iniţiativa întemeierii acestui vehicul politic dedicat generaţiei tinere - vehicul care a demonstrat că se poate face şi altfel de politică. Chiar dacă viziunea strategică şi orientarea doctrinară a doamnei Monica Macovei nu a coincis întotdeauna cu cea a partidului, domnia sa rămâne un simbol al luptei anticorupţie şi al politicii responsabile, dovedite atât ca Ministru al Justiţiei cât şi ca Europarlamentar. Îi mulţumim şi îi urăm succes în continuare!”, se arată în comunicat.

 M10 are 16 filiale în toată ţara, iar în urma alegerilor locale din 2016 a obţinut 94 de consilieri locali, 2 primari şi 5 viceprimari. Noul preşedinte al formaţiunii este Adela Mârza, fost lider al M10 Cluj, aceasta fiind aleasă în funcţie în 13 octombrie 2018.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările