Ministrul Sănătăţii, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătăţii, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, fără mască în Parlament. FOTO: Captură/ Digi24

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului. Fostul consilier onorific al MS, Răzvan Cherecheş, s-a declarat profund şocat că ministrul nu poartă mască în plin val 3 al pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vlad Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi.

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS. În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Ştirilor Pro TV a încercat să obţină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătăţii - care între timp îşi pusese o mască - a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Fostul consilier onorific al Ministrului Sănătăţii, Răzvan Cherecheş, care a demisionat săptămâna trecută din funcţie, a declarat că este „profund şocat”.

„Sunt profund şocat! Este inadmisibil ca ministrul sănătăţii să dea un astfel de exemplu în plin val 3, cu secţiile de terapie intensivă aglomerate, cu restricţii majore (unele exagerate - vezi ora 18:00 pentru supermarketuri)! Nu am cuvinte ....„ a scris Cherecheş pe Facebook.


Pe perioada stării de alertă, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun şi la locul de muncă, pe toată durata prezenţei în oricare din spaţiile închise ale incintei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările