Ministrul Muncii, despre voucherele de vacanţă: Am propus prelungirea valabilităţii celor actuale şi acordarea de vouchere noi, de anul viitor

Ministrul Muncii, despre voucherele de vacanţă: Am propus prelungirea valabilităţii celor actuale şi acordarea de vouchere noi, de anul viitor

Marius Budăi FOTO Facebook

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunţat, vineri, la finalul şedinţei de Guvern, că s-a discutat despre voucherele de vacanţă, propunerea sa fiind să se prelungească valabilitatea actualelor vouchere cu încă un an şi acordarea de vouchere noi, pentru anul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Budăi a precizat că ministerele iniţiatoare sunt Ministerul Muncii şi Ministerul pentru IMM-uri.

”Noi am propus prelungirea valabilităţii actualelor vouchere, care mai sunt şi nu au putut fi folosite din cauza pandemiei şi acordarea de vouchere pentru anul următor”, a spus Budăi, precizând că actualele vouchere nefolosite vot putea fi folosite la finalul anului următor. ”Vedem ce iese din azivările interministeriale” a menţionat ministrul. 

Despre pensii, ministrul Budăi a spus că ”nu avem o nouă formulă de recalculare a pensiilor, ci avem o lege şi un pachet social care va fi pus în aplicare de la 1 ianuarie 2022”. Budăi a arătat că în programul de guvernare, s-a stabilit modernizarea legii aflate în vigoare. 

Despre îngheţarea sporurilor bugetarilor, Budăi a afirmat că nu este nimic stabilit în privinţa sporurilor şi indemnizaţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările