Mihai Fifor vrea eliberarea lui Dragnea: „Este cutremurător. Vrem ca Liviu Dragnea să fie puternic şi să fie eliberat dacă lucrul acesta e decis de instanţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Fifor FOTO Mediafax/ Eduard Vinatoru
Mihai Fifor FOTO Mediafax/ Eduard Vinatoru

Mihai Fifor, înlocuitorul lui Codrin Ştefănescu în PSD,  a afirmat, la Antena 3, că partidul nu se dezice de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

„Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi, am spus-o şi în Congresul social-democraţilor. Vrem ca acesta să fie puternic şi să fie eliberat dacă lucrul acesta este decis de Instanţă. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt nişte ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru”, a precizat Mihai Fifor, potrivit Antena 3.

În ceea ce priveşte relaţia social-democraţilor cu ALDE, actualul secretar general al social-democraţilor  a subliniat că există în continuare o relaţie bună de colaborare între cele două partide..

„Este o relaţie asumată de ambele părţi. Călin Popescu Tăriceanu a fost tot timpul un partener extrem de corect faţă de PSD”, a precizat Fifor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite