Maria Grapini gafează din nou:„Seară bună din Tela Viv”. Demnitarul şi-a şters ulterior postarea FOTO

Maria
Grapini gafează din nou:„Seară bună din Tela Viv”. Demnitarul şi-a şters ulterior postarea FOTO

Maria Grapini gafează din nou

Maria Grapini continuă seria gafelor lingvistice. Europarlamentarul pare să  îşi dorească să o întreacă pe Viorica Dăncilă şi, după ce s-a felicitat singură pe Facebook şi a inventat ţara Letiţia,  comite o nouă greşeală folosind sintagma „Tela Viv”.

Pare să existe o competiţie a femeilor din PSD atunci când vine vorba de gafe lingvistice. După nenumăratele greşeli comise de Viorica Dăncilă, se pare că nici Maria Grapini nu vrea să renunţe.  Ironizată pentru că s-a felicitat singură pe Facebook şi a inventat ţara Letiţia, Grapini comite o nouă greşeală folosind sintagma „Tela Viv”  pentru a numi cel mai important centru economic al Israelului, şi nu „Tel Aviv, cum se numeşte în realitate oraşul.

Demnitarul european a făcut această greşeală de proporţii pe pagina sa de Facebook, într-o postare prin care voia să-şi salute urmăritorii, la capătul unei zile de muncă. Ulterior, când şi-a dat seama, probabil, de gafă, Maria Grapini şi-a şters postarea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările