Maria Grapini: Protestul de la Ateneu nu face decât să ştirbească imaginea României

Maria Grapini: Protestul de la Ateneu nu face decât să ştirbească imaginea României

Maria Grapini, europarlamentar din familia socialistă. FOTO Mediafax

Europarlamentul Maria Grapini a declarat, joi, faptul că desfăşurare unui protest în faţa Ateniului, exact în seara când e ceremonia de preluare a preşedinţiei Consiliului UE, nu ar face decât să ştirbească imaginea României.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sincer, nu face bine României. Eu cred că toate îşi au locul lor şi timpul lor. A veni acum cu un protest, nu-i văd sensul, când preluăm şi e un eveniment pentru toată ţara, până la urmă, fiecare român trebuie să fie mândru că ţara lui acum conduce Europa şase luni. A spune că vrem în Europa, când statistic, avem statistici, România este în top 3 proeuropeană, când Guvernul şi-a pus aceste priorităţi proeuropene, nu înţeleg sensul acestui protest. Nu face decât să ştirbească din imagine”,  declarat europarlamenturul Maria Grapini, într-i ontervenţie la RFI, despre protestul anunţat în faţă la Ateneu, joi seară. 
 
Alesul european a subliniat faptul că România e o „ţară proeuropeană“, orice s-ar spune, iar că la evenimentul de joi seară o să fie aproape toţi liderii europeni, fiind important modul cum se vor desfăşura lucrurile. 
 
„A ieşi în faţa Ateneului când se dă un spectacol de preluare a preşedinţiei şi a spune vrem Europa... dar cine a spus că nu vrem Europa?“, a mai comentat eurodeputatul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările