Marcel Ciolacu: Nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie

Marcel Ciolacu: Nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie

Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, precizând că toată lumea are drepturi. De altfel, formaţiunea sa consideră că ar mai trebui aşteptat în ceea ce priveşte instituirea Certificatului verde la locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Am şi eu drepturi ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va fi veni, domnul doctor Rafila, şi va explica un mecanism predictibil ştiinţific. Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu sau...veţi vedea”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, la TVR 1.

Tot în interviul de la televiziunea publică, liderul PSD a pledat pentru impunerea cotei progresive în ceea ce priveşte taxarea veniturilor. „Ori scoţi pe toată lumea din Codul Fiscal şi nu mai există excepţii şi găseşti o altă formă. Nu am înţeles de ce s-a supărat toată lumea cu taxa unică. Care taxă unică? (...) Unii plătesc 16%, unii plătesc 10%, nu e cotă unică. Vor fi discuţii anul viitor să vedem spre ce ne îndreptăm. Europa se îndreaptă către o energie verde, e prins în PNRR. (...) Dacă mai sunt trei, patru state în Europa cu cotă unică, toţi restul sunt nişte tâmpiţi, numai noi suntem deştepţi? Peste tot s-a schimbat sistemul de impozitate, numai în România e perfect? Dar vedem că avem cele mai mici venituri”, a completat Ciolacu.

Preşeidntele social-democraţilor s-a declarat optimist că până la sfârşitul anului va fi gata bugetul pentru 2022.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările