Marcel Ciolacu, noi critici pentru Guvern: Cîţu vrea să dea un nou asalt asupra avuţiei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a criticat vineri Guvernul Cîţu, pe care îl acuză că vrea să „vândă pe nimic” cele mai profitabile companii de stat. Acesta a subliniat că timp de un an de zile PSD s-a „bătut cu ei în Parlament” pentru a nu „vinde tot din casă” şi îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis „să nu fie partaş la furt”.

„Iohannis trebuie să facă un singur lucru la şueta anticonstituţională cu miniştrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile româneşti!

Timp de un an, nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament şi am reuşit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC şi Aeroporturi Bucureşti.

Acum însă, pentru că ştie că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîţu vrea să dea un nou asalt asupra avuţiei naţionale şi să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară şi economică.

10 miliarde de euro şi aproape 18.000 de salariaţi. Aceasta este miza lui Cîţu!

Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaş la acest furt! Şi să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

Mesajul lui Ciolacu vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că se întâlneşte vineri cu premierul şi cu titularii ministerelor deţinute de PNL , după ce cu o zi în urmă s-a întâlnit cu miniştrii USR - PLUS.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite