Ludovic Orban anunţă că şi-a pus demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor în mâinile noului şef al PNL, Florin Cîţu, pentru „maxim 15 zile”

Ludovic Orban anunţă că şi-a pus demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor în mâinile noului şef al PNL, Florin Cîţu, pentru „maxim 15 zile”

Ludovic Orban şi Florin Citu FOTO Inquam Photos / George Calin

Fostul preşedinte al PNL şi-a trimis demisia din funcţia publică, cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, la partid, în mâinile noului şef al formaţiunii, Florin Cîţu, după ce a pierdut cursa internă pentru un nou mandat la conducerea PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cel mai probabil în situaţia politică în care ne găsim preşedinte la Camera Deputaţilor ar fi putut ajunge un pesedist. Astăzi nu vreau să fac niciun cadou PSD, demisia mea nu este la dispoziţia domnului Cîţu pe o perioadă nelimitată. În cazul în care într-un termen de maxim 15 zile, nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, eu personal îmi voi depune demisia”, a anunţat fostul preşedinte al PNL. 

Fostul şef de mai declară: „este o decizie irevocabilă pe care o voi pune în practică”, spune Orban. 

Liderul mai completează că, dacă cineva vrea să facă cadou funcţia, acela nu este persoana el.  

Potrivit premierul, detaliile cu privire la ce se va întâmpla cu funcţia lui Ludovic Orban vor fi discutate în următoarea şedinţă a Biroului Executiv al PNL.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările