Licitaţie la Camera Deputaţilor pentru servicii de alimentaţie. Cât va costa un meniu la restaurantul din Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parlament României Camera Deputatilor FOTO Shutterstock
Parlament României Camera Deputatilor FOTO Shutterstock

Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie publică din cadrul unui restaurant şi a unor bufete. Potrivit anunţului de licitaţie, contractul are o valoare estimată la peste 23,5 milioane de lei, iar preţurile cerute ar urma să fie foarte mici, arată Hotnews.

Camera Deputaţilor a publicat un anunţ cu privire la organizarea unei licitaţii pentru concesionarea serviciilor de alimentaţie publică de tip restaurant, bufet şi cafenea-bufet în spaţiile puse la dispoziţie de Camera Deputaţilor.

Prestatorul va avea obligaţia să prezinte zilnic două variante de meniu compus din fel principal şi garnitură, la preţul de 15,5 lei şi alte două variante de meniu complet compus din două feluri de mâncare şi desert, la un preţ maxim de 20 de lei, scrie Hotnews. În caietul de sarcini este prevăzută şi asigurarea unui meniu vegetarian şi a unui alt meniu mai diversificat.

Potrivit sursei citate, firma câştigătoare va trebui să plătească lunar o redevenţă către Camera deputaţilor. „Pentru desfăşurarea activităţii de prestare servicii de alimentaţie publică tip retaurant şi bufet, beneficiarul va acorda prestatorului o perioadă de graţie de 3 luni de la data încheierii contractului, după care va achita Camerei deputaţilor, prin Centrul Internaţional de Conferinţe, un procent de XX% din cifra de afaceri realizată lunar din activitatea care face obiectul contractului, dar nu mai puţin de echivalentul în lei a 8.200 de euro cu TVA inclus/lună”, mai arată sursa citată.

În cazul bufetelor, lista de produse ce urmează să fie comercializate va fi stabilită de prestator împreună cu persoana desemnată din partea benefciarului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite