Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Am început să plâng! Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Am început să plâng! Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Irina Tănase spune că a plâns când a aflat de decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea şi că pleacă spre Penitenciarul Rahova, pentru a-şi lua „bărbatul acasă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac şi mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a spus irina Tănase pentru Antena 3.

Tribunalul Giurgiu a dezbătut, joi, cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea care executa o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în închisoare în Dosarul Angajărilor fictive. Magistraţii au hotărât că fostul lider PSD va fi eliberat înainte de termen.

Iată minuta Tribunalului Giurgiu:

  • Respinge ca nefondată contestaţia formulată de PICCJ-DNA împotriva sentinţei penale nr. 1025 din 27.04.2021 pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, (…), admite contestaţia formulată de petentul contestator Dragnea Nicolae Liviu, împotriva sentinţei penale nr. 1025 din 27.04.2021, pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti. 
  • Desfiinţează sentinţa penală nr. 1025 din 27.04.2021 pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti (…) şi rejudecând, dispune: 
  • Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul contestator Dragnea Nicolae Liviu.
  • Dispune liberarea condiţionată a petentul contestator Dragnea Nicolae Liviu, cu aceleaşi date de identificare, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 71 din 27.05.2019 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 377 din 21.06.2018 pronunţată de I.C.C.J, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 142/27.05.2019 a I.C.C.J Completul de 5 judecători. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică.

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre care ar putea să fie viitorul politic al lui Liviu Dragnea, odată cu eliberarea acestuia din închisoare, după doi ani şi două luni.

Citeşte şi:

Primele reacţii politice după eliberarea lui Dragnea

Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Am început să plâng! Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările