Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Răzvan Cuc să încalce legea sau să comită vreun abuz

Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Răzvan Cuc să încalce legea sau să comită vreun abuz

Ionel Arsene

Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, neagă faptul că i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ţină la sol avioanele TAROM în care se aflau parlamentari ai Opoziţiei în ziua moţiunii. Ionel Arsene, şeful lui Răzvan Cuc pe linie de partid, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru moţiunea de cenzură, încercând să menţină la Putere Guvernul Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc şi nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz.
Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competenţă şi neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică şi din atacurile subversive la adresa PSD. Cum opoziţia care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de ţară şi nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce ştie mai bine: să compromită cu acuzaţii false şi să-şi ia aliat o instituţie care face dosare penale adversarilor politici“, susţine Ionel Arsene, într-un drept la replică. 

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, să reţină avioanele cu parlamentari la sol în ziua moţiunii, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Cuc s-a conformat, dar s-a lovit de refuzul şefei TAROM, pe care apoi a dat-o afară. Între timp, DNA a intrat pe fir. Ministrul se plânge acum că partidul l-a abandonat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: