Iohannis pune umărul la căderea Guvernului Dăncilă: PSD a ţinut România în loc. Abia aştept să treacă moţiunea să scăpăm de PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat optimist în ceea ce priveşte trecerea moţiunii de cenzură la votul în Parlament şi venirea unui Guvern din care să facă parte şi liberalii.

„Fără PSD României i-ar fi fost mult mai bine. PSD, în realitate, a ţinut România în loc. A promis una, a făcut alta. A inhibat dezvoltarea României. Şi acum suntem în situaţii nemaivăzute. Am deschis anul universitar, dar nu există un ministru al Educaţiei. Nu avem pentru că Guvernul refuză să vină pentru un vot de validare. Un Guvern care a pierdut majoritatea refuză să meargă în Parlament,”, a declarat Klaus Iohannis, la un eveniment organizat de PNL la Cluj. 

Preşedintele României a criticat alegerea PSD de a o propune pe Rovana Plumb pentru funcţia de comisar european. „Mai mult, acest guvern PSD-ist care şi-a pierdut orice fărâmă credibilitatea, propune pentru funcţii importante persoane nepotrivite. Ruşine PSD!”, a completat şeful statului. 

Mai mult, Iohannis s-a declarat optimist că va trece moţiunea de cenzură şi va veni la guvernare PNL. „Abia aştept să treacă moţiunea să scăpăm de PSD”, a precizat Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite