George Simion susţine că Rareş Bogdan l-a sunat pentru a retrage moţiunea de cenzură. „Hai că o rezolvăm”

George Simion susţine că Rareş Bogdan l-a sunat pentru a retrage moţiunea de cenzură. „Hai că o rezolvăm”

George Simion/ Facebook

Liderul AUR susţine că Rareş Bogdan (PNL) l-ar fi sunat pentru a-i solicita să nu se amestece în Congresul PNL şi pentru a retrage moţiunea de cenzură.

George Simion, liderul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a susţinut într-o emisiune televizată că politicieni din partidul său au fost contactaţi de Rareş Bogdan (PNL) pentru a-i determina să renunţe la moţiunea de cenzură. 
 
„Ne-a sunat şi Rareş Bogdan cu «Hai că o rezolvăm», că «Nu e bine, de ce vă băgaţi voi acum în Congresul PNL? Retrageţi-vă moţiunea». Era şocat că nu le-am cerut nimic. I-am zis că ne deranjează faptul că spui că suntem cu extrema dreaptă. Şi i-am zis, vezi că facem parte dintr-o zonă a conservatorilor”, a declarat George Simion, miercuri seară, la România TV, arată G4Media.
 
Declaraţiile lui George Simion vin după ce luni, 4 octombrie, deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica a depus la DNA o plângere penală cu privire la infracţiunile de trafic de influenţă şi dare de mită, săvârşite de deputat Cosmin Şandru şi Partidul Naţional Liberal.
 
Copreşedintele AUR, George Simion a declarat că au depus o sesizare la DNA cu privire la faptul că PNL ar fi încercat să cumpere parlamentarii AUR să nu se prezinte la votul pe moţiunea de cenzură.
 
Ulterior, George Simion a publicat, pe contul său de YouTube, o înregistrare audio în care susţine că deputatul PNL Cosmin Şandru ar încerca să-l convingă pe deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica să lipsească marţi de la votul moţiunii de cenzură.
 
Citeşte şi: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările