Gabriela Firea, după anunţul lui Nicuşor Dan privind decolantarea autobuzelor STB: Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot!

Gabriela Firea, după anunţul
lui Nicuşor Dan privind decolantarea autobuzelor STB: Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot!

Gabriela Firea la alegerile Parlamentare 2020. FOTO: Inquam Photos/ Sabin Cirstoveanu

Gabriela Firea a reacţionat după ce Nicuşor Dan, actualul edil al Capitalei, a anunţat că vehiculele STB vor fi decolantate: „Pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Îl deranjează realizările mele”, spune fostul edil  într-o postare pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu e în stare să construiască şi atunci dārâmā tot! Când am ajuns primar, bucureştenii călătoreau înghesuiţi în autobuze, unii chiar pe scară, punându-şi viaţa în pericol. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Adica în mandatul «lui Firea». Îl deranjează realizările mele. În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării”, a declarat Gabriela Firea.

Continuând pe acelaşi ton acuzator, Gabriela Firea spune că spaţiul publicitar pe care Nicuşor Dan vrea să îl folosească, va fi păstrat pentru sponsorii şi prietenii politici. Mai mult, aceasta acuză că prin valorificarea spaţiului publicitar, cetăţenii nu vor mai putea vedea pe fereastră sau vor fi claustrofobi.

„Sacrifică cetăţenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieţi. Şi în mandatul meu, STB a promovat evenimentele oraşului şi a vândut spaţiul publicitar disponibil, dar doar în spaţiile în care nu se producea un disconfort pe călători. Dar ce ştie Plicuşor? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba că nu! Stai liniştit, Plicuşor! Bucureştenii nu uită aşa uşor cum crezi tu! Şi te vor ţine minte şi pe tine că nu ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, raşchetări, demolări şi poliţe. Ţine minte 3 cuvinte: vei deconta tot”, conchide fostul primar general al Capitalei.

La polul opus, Nicuşor Dan şi-a argumentat alegerile, spunând că nu este nevoie ca pe vehiculele destinate transportului public în Bucureşti să scrie „Primăria Capitalei”.

„Ştim cu toţii că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înţeles niciodată de ce s-a decis aşa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalităţii fostului primar. În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenţii economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public.” a anunţat edilul pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările