Gabriela Firea anunţă un „pas important pentru startul proiectelor” noului Minister al Familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea conferinta PSD decembrie 2020 FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Gabriela Firea conferinta PSD decembrie 2020 FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, Gabriela Firea a anunţat că bugetul Ministerului pe care îl conduce a primit aviz şi raport pozitive, despre care spune că reprezintă un pas important pentru proiectele Ministerului.

Ministrul a anunţat pe Facebook că proiectul de buget al noului Minister înfiinţat, al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse a primit raport şi aviz pozitive. 

Gabriela Firea a completat că urmează votul în plenul reunit al Parlamentului şi că acest raport pozitiv pentru buget reprezintă un „pas important pentru startul proiectelor care vizează creşterea natalităţii, drepturile copiilor, protejarea victimelor violenţei domestice, susţinerea tinerilor”. 

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunţat că doreşte să extindă la nivel naţional mai multe proiecte precum decontarea analizelor pentru viitoare mame, sprijin pentru nou născuţi, cuplurile infertile, tineri, familiile monoparentale, victimele violenţei domestice sau copiii care sunt în pragul abandonului şcolar, dar şi cele care ajutau persoanele cu dizabilităţi( adulţi şi copii) sau bolnavii cronici, iniţiate de ea ca primar al Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite