Forţa Dreptei a devenit oficial partid politic. Ludovic Orban: Continuăm tradiţia PNL. E o construcţie pe termen lung, nu doar pentru alegerile din 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban alături de mai mulţi deputaţi FOTO Arhivă personală / Facebook Orban
Ludovic Orban alături de mai mulţi deputaţi FOTO Arhivă personală / Facebook Orban

Ludovic Orban a anunţat că Forţa Dreptei a devenit oficial partid politic, după ce a primit personalitate juridică. Formaţiunea se adresează celor care nu se mai simt reprezentaţi de partidele de pe scena politică, mai ales cei dezamăgiţi de PNL.

„Noi am ales Opoziţia, lupta cu o putere nedreaptă, care şi-a trădat electoratul şi care nu acţionează în interesul cetăţeanului român, ci doar în interesul clientelei sale”, a afirmat Ludovic Orban, precizând că noul partid se angajează să îi reprezinte pe cei 80% dintre cetăţeni care consideră că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită.

„Forţa Dreptei se angajează să îi reprezinte pe toţi aceia, peste 6 milioane şi jumătate dintre români, care au sperat că Iohannis va aduce civilizaţie, va aduce dezvoltare, democraţie şi respect pentru drepturile cetăţenilor şi care au fost trădaţi de Iohannis, care în loc să aducă ce a promis românilor a readus PSD la putere”, a mai spus deputatul din Forţa Dreptei.

Fostul lider al PNL a precizat că va continua tradiţia partidului pe care l-a părăsit în noiembrie. „Practicăm un liberalism care continuă tradiţia PNL, un liberalism naţional, puternic ancorat în tradiţiile şi valorile specifice ale poporului român”, a completat Orban. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite