Florin Roman, despre demiterea lui Voiculescu: Nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus

Florin Roman, despre demiterea lui Voiculescu: Nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus

Florin Roman/ Facebook

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că Vlad Voiculescu, revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, nu a înţeles ca în Guvern „se joaca in echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare". „Coaliţia de dreapta merge mai departe. O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei”, susţine el.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Premierul Florin Ciţu are toată susţinerea PNL în decizia de a renunţa la ministrul Sănătăţii, dar şi la secretarul de stat, urmare a unui şir întreg de bâlbe ale celor doi. Dl. Voiculescu nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare. Coaliţia de dreapta merge mai departe. O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei", a scris, pe Facebook, Florin Roman.
 
El a adăugat că este important ca noul ministru propus să fie instalat rapid, "mai ales că pandemia încă face ravagii".
 
„Este dreptul colegilor de coaliţie de a nominaliza noul ministru, însă, ca părere personală, nu e timp de noi experienţe nefaste! Unul a confirmat că ştie ce are de făcut...Nelu Tătaru!", a conchis Roman.
 
Vlad Voiculescu va fi revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare. Şi secretarul de stat Andreea Moldovan a fost eliberat din funcţie, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările