Firea: „Nimic nu se face în Bucureşti. O spun şi foştii aliaţi ai actualului Primar General, NIMICuşor Dan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre
Gabriela Firea FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, a transmis că actualul primar, Nicuşor Dan, nu face nimic pentru Bucureşti, lucru pe care îl spun şi „foştii aliaţi ai Primarului General”. Social-democrata susţine că în Primăria Capitalei nu se semnează documente şi că un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti a depus o plângere penală la DIICOT, reclamând nerespectarea legii în instituţie.

„NIMIC nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitalei! NIMIC! Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, NIMICuşor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns", a scris Gabriela Firea, marţi, pe Facebook.

Social-democrata acuză că „nu se semnează documente în Primăria Capitalei”, iar bucureştenii aşteaptă certificatele de urbanism sau autorizaţiile de construire de luni întregi, de când şi-a preluat mandatul noul primar. 

„Termenul legal s-a depăşit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta. Până şi foştii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolenţă. Un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aş fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era", a conchis Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite