Fidelitate cu termen de garanţie. În 2016, Meleşcanu semna un angajament „pe onoare“ că nu va părăsi ALDE

Fidelitate cu termen de garanţie. În 2016, Meleşcanu semna un angajament „pe onoare“ că nu va părăsi ALDE

Teodor Melescanu FOTO gov.ro

Teodor Meleşcanu a semnat la sfârşitul anului 2016 un „angajament de onoare” faţă de ALDE prin care promitea că nu va părăsi grupul partidului din Senat „sub niciun motiv”. Câţiva ani mai târziu însă, acesta renunţă la onoare pentru PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi, am semnat ANGAJAMENTUL PE ONOARE ca, în situaţia în care voi fi ales ca senator, să activez cu loialitate în grupul parlamentar ALDE din Senat şi să nu părăsesc acest grup, sub nici un motiv, pe toată durata mandatului”, afirma Meleşcanu într-o postare pe Facebook în octombrie 2016, la câteva săptămâni înainte de alegerile parlamentare.
 
Pe 10 septembrie 2019 însă, Meleşcanu candida la şefia Senatului din partea PSD, iar Tăriceanu anunţa mai apoi că îl exclude din Partid. Ales cu 73 de voturi în rolul de preşedinte al Senatului, Meleşcanu revenea apoi într-o intervenţie publică în care afirma că îl va acţiona în justiţie pe Tăriceanu privind excluderea sa din partid.
 
FOTO Newsweek / Facebook
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările