Elogiul şefului: „Dan poate să mănânce grătar fără tacâmuri şi să bea bere din sticlă. În timp ce ascultă un coleg care are ceva de spus”. Ce alte lucruri face Barna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna, un politician universal  FOTO Inquam Photos / George Calin
Dan Barna, un politician universal  FOTO Inquam Photos / George Calin

Iulian Bulai, unul din liderii USR PLUS, i-a dedicat un mesaj de apreciere copreşedintelui formaţiunii, Dan Barna, cu ocazia zilei de naştere a acestuia, în care punctează tot ceea ce poate să facă vicepremierul României, inclusiv menţinerea unei guvernări stabile.

„Dan Barna e un tip care ţine la glumă, dar şi genul de om care tratează cu seriozitate cele mai mărunte lucruri. 

E un tip autoironic şi onest. Sincer şi asumat.  Azi e ziua lui. Nu pun poze cu el, doar vă povestesc. Că oricum sare pe noi armata de troli şi face mişto de această postare. Dan acceptă critica şi are stomac şi ficat să treacă peste multe. Şi nu e deloc pretenţios, poate să mănânce grătar fără tacâmuri şi să bea bere direct din sticlă. În timp ce ascultă un coleg care are ceva de spus”, a scris pe pagina sa de Facebook Iulian Bulai.

„Discută cu toată lumea fără fandoseală. Şi pe stradă, şi la Palatul Victoria. Şi cu fermieri sau primari, şi cu producători de film sau colegi de prin ţară care schimbă trenul sau avionul la Bucureşti şi au liber câteva ore. 

Genul de om nepretenţios şi parolist. Care foloseşte dibace în aceeaşi frază cuvinte întortocheate şi din popor. Care se tunde chel vara, indiferent de ce campanii urmează toamna. Care zâmbeşte cu diplomaţie când vede fâstâceli sau situaţii caraghioase. Care rămâne om, dincolo de politică şi politicieni.  Hai noroc şi „La mulţi ani”, Dane!”, a completat Bulai. 

Şeful Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor a venit şi cu un mesaj de final, despre cum menţine Barna stabilitatea guvernării. „Da, coaliţia de guvernare rezistă pentru că e Dan acolo. Şi aduce pe fiecare la masă şi ţine pe fiecare aproape. Factorul de stabilitate şi liantul acestei guvernări. Adultul din cameră 😉 Asta chiar merită sărbătorit”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite