Dragnea s-a întâlnit cu şeful Comisiei care o va audia marţi pe Kovesi. „Ne-am întâlnit pe hol şi am discutat două minute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni cu Claude Moraes, preşedintele Comisiei de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne din Parlamentul European, comisie care ar urma ca marţi să o audieze pe fosta şefă DNA LAura Codruţa Kovesi, pentru postul de procuror - şef european. Ulterior, Liviu Dragnea a precizat că întâlnirea  avut loc pe holurile Palatului Parlamentului, că a durat două minute şi că nu s-a discutat despre Kovesi

"Ne-am întâlnit pe hol. Este foarte important să facem precizarea asta şi să nu mai apară fake news şi informaţii că m-am întâlnit în birou cu domnul Moraes şi cu doamna prim-ministru. Ne-am întâlnit pur şi simplu pe hol şi am discutat două minute", a spus liderul PSD.

Întrebat dacă au discutat despre audierea Laura Codruţa  Kovesi, Dragnea a răspuns: "Nu. În două minute.. Nu aveam de ce".

Comisia LIBE, alături de Comisia de control bugetar, îi va audia marţi pe cei trei candidaţi pentru postul de procuror-pef european: Laura Codruţa Kovesi, Jean-François Bohnert - Franţa şi Andres Ritter - Germania.

Claude Moraes se află la Bucureşti, pentru a co-prezida o conferinţă pe tema cooperării europene în domeniul securităţi, infirmaţiilor şi pentru combaterea infracţiunilor cibernetice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite