Dragnea s-a întâlnit cu şeful Comisiei care o va audia marţi pe Kovesi. „Ne-am întâlnit pe hol şi am discutat două minute“

Dragnea s-a întâlnit cu şeful Comisiei care o va audia marţi pe Kovesi. „Ne-am întâlnit pe hol şi am discutat două minute“

Liviu Dragnea FOTO Inquam Photos

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni cu Claude Moraes, preşedintele Comisiei de libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne din Parlamentul European, comisie care ar urma ca marţi să o audieze pe fosta şefă DNA LAura Codruţa Kovesi, pentru postul de procuror - şef european. Ulterior, Liviu Dragnea a precizat că întâlnirea  avut loc pe holurile Palatului Parlamentului, că a durat două minute şi că nu s-a discutat despre Kovesi

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ne-am întâlnit pe hol. Este foarte important să facem precizarea asta şi să nu mai apară fake news şi informaţii că m-am întâlnit în birou cu domnul Moraes şi cu doamna prim-ministru. Ne-am întâlnit pur şi simplu pe hol şi am discutat două minute", a spus liderul PSD.

Întrebat dacă au discutat despre audierea Laura Codruţa  Kovesi, Dragnea a răspuns: "Nu. În două minute.. Nu aveam de ce".

Comisia LIBE, alături de Comisia de control bugetar, îi va audia marţi pe cei trei candidaţi pentru postul de procuror-pef european: Laura Codruţa Kovesi, Jean-François Bohnert - Franţa şi Andres Ritter - Germania.

Claude Moraes se află la Bucureşti, pentru a co-prezida o conferinţă pe tema cooperării europene în domeniul securităţi, infirmaţiilor şi pentru combaterea infracţiunilor cibernetice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările