Dragnea, reacţie la huiduielile cu care este întâmpinat în ţară: Nimeni n-ar avea curaj să facă aşa ceva fără protecţia lui Iohannis. Tineri injectaţi au bătut un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dragnea iasi miting psd 9 mai foto facebook dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa protestatarilor care întâmpină mitingurile PSD din ţară cu contramanifestaţii, acuzând că aceştia au curajul de a acţiona pentru că se bucură de protecţie din partea sistemului creat de preşedinte.

De asemenea, Dragnea susţine că în locul unde erau manifestaţiile împotriva PSD au fost găsite jointuri, spunând că a rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân la bătaie.

„Îmi spuneau seara colegi din Iaşi, majoritatea oamenilor, membri PSD care au vrut să iasă din autocare. Nu mai puteau să reziste. V-aţi uitat? Aia e politică? Prea multă înversunare. Oameni injectaţi. Aia nu e politică. Asta vor Iohannis, PNL, USR. Ei aşa vor. Eu le spun că cetăţenii şi susţinătorii noştri vor veni la vot. Iohannis e în vârful piramidei. Numai cu protecţia maximă a preşedintelui României asemenea hoarde oameni pot circula prin ţară. Numai prin autorizarea SRI, SPP. Iohannis a autorizat tot. Nimeni nu ar avea curaj să facă aşa ceva dacă nu ar şti că sunt protejaţi total. Nu credeam că o să ajung să spun asta. Un preşedinte care incită la proteste, la violenţă, care susţine ura şi dezbinarea nu mai are nicio legătură cu Constituţia", a declarat Liviu Dragnea la România TV.

„ La toate întâlnirile la care am fost, începând de acum o lună, solicitarea principală spusă în diverse forme a fost nu ceda, nu ne lăsa, mergi înainte, bate-te în continuare pentru noi, apără ţara. Vedeam foarte multă speranţă în ochii lor. De asemenea vedeam foarte multă enervare pe bătăuşi. Eu i-am rugat pe toţi să nu reacţioneze. La Iaşi eram 25.000, unii spun 30.000, pe stradă o sută, două sute. Ce ar fi însemnat ca eu sau altcineva iresponsabil de la partid de pe scenă <<hai să mergem să discutăm cu oamenii aceia>>.

Noi dacă am fi făcut aşa ceva la mitingul lui Iohannis ne băgau pe toţi în dube. Acolo erau foarte multe jointuri. Am rămas şocat cum nişte tineri cu ochii injectaţi au luat un om bătrân l-au pus pe jos şi au început să dea cu picioarele în burtă. Deci ce ne oferă Ioahnnis şi PNL? Ei vor să insufle teroare, doar doar cetăţenii nu mai vin la vot. Dar ceea ce fac acum şi în continuare fac ca tot mai mulţi să vină la vot", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD crede că preşedintele Klaus Iohannis este mai rău decât era Traian Băsescu şi susţine că, dacă ar ieşi la iveală adevărul despre faptele comise de şeful statului şi de oamenii lui, atunci nu îi mai poate scăpa nimeni de răspundere. 

Întrebat de ce nu reacţionează instituţiile statului, Dragnea a răspuns: “Pentru că au cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui. E simplu. E dur, e dureros ce spun acum, dar asta e realitatea”.

  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite