Dragnea: PSD este predat total lui Iohannis de actuala conducere. În 2017 au fost presiuni să fie pus premier Vasile Dîncu

Dragnea: PSD este predat total lui Iohannis de actuala conducere. În 2017 au fost presiuni să fie pus premier Vasile Dîncu

Liviu Dragnea   FOTO Shutterstock

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, susţine că că în 2017, după câştigarea alegerilor de social-democraţi, au fost presiuni pentru impunerea ca premier a lui Vasile Dîncu. De asemenea, Dragnea a subliniat că PSD ar fi „total predat lui Iohannis”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu Dîncu a fost presiune să fie pus premier în 2017. În seara aceea (n.r. - după alegerile parlamentare din 2016) am terminat conferinţa din Băneasa şi mergeam spre sediul partidului. M-a sunat Vasile şi m-a rugat să trec pe la el. Acolo erau Hellvig şi Coldea. I-am salutat, m-au felicitat. Am ciocnit un pahar pentru victoria în alegeri, după care a început o discuţie ciudată despre cine va fi prim-ministru. Fiind întrebat şi de Hellvig şi Coldea de ce nu-l propun pe Dîncu prim-ministru. Le-am zis că sincer nu m-am gândit şi nu e nici locul în care să discutăm aşa ceva. Discuţia a degenerat foarte urât”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a subliniat că PSD ar avea persoane în conducere care nu urmăresc interesul partidului: „Nu au lăsat niciun partid în care să nu se infiltreze. Cel mai mult în PSD. Cu o excepţie, Gabi Firea”. 

„PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. E complice prin acţiunile conducerii la jaful naţional. PSD este complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor”, a completat Liviu Dragnea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările