Dragnea: PSD este predat total lui Iohannis de actuala conducere. În 2017 au fost presiuni să fie pus premier Vasile Dîncu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea   FOTO Shutterstock
Liviu Dragnea   FOTO Shutterstock

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, susţine că că în 2017, după câştigarea alegerilor de social-democraţi, au fost presiuni pentru impunerea ca premier a lui Vasile Dîncu. De asemenea, Dragnea a subliniat că PSD ar fi „total predat lui Iohannis”.

„Cu Dîncu a fost presiune să fie pus premier în 2017. În seara aceea (n.r. - după alegerile parlamentare din 2016) am terminat conferinţa din Băneasa şi mergeam spre sediul partidului. M-a sunat Vasile şi m-a rugat să trec pe la el. Acolo erau Hellvig şi Coldea. I-am salutat, m-au felicitat. Am ciocnit un pahar pentru victoria în alegeri, după care a început o discuţie ciudată despre cine va fi prim-ministru. Fiind întrebat şi de Hellvig şi Coldea de ce nu-l propun pe Dîncu prim-ministru. Le-am zis că sincer nu m-am gândit şi nu e nici locul în care să discutăm aşa ceva. Discuţia a degenerat foarte urât”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a subliniat că PSD ar avea persoane în conducere care nu urmăresc interesul partidului: „Nu au lăsat niciun partid în care să nu se infiltreze. Cel mai mult în PSD. Cu o excepţie, Gabi Firea”. 

„PSD este predat total la Iohannis de actuala conducere. E complice prin acţiunile conducerii la jaful naţional. PSD este complice la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea a românilor”, a completat Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite