Dragnea, despre OUG pe amnistie şi graţiere: Nu vreau să comentez informaţiile ieşite de la securiştii din presă

Dragnea, despre OUG pe amnistie şi graţiere: Nu vreau să comentez informaţiile ieşite de la securiştii din presă

FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie şi graţiere, că nu doreşte să comenteze „informaţiile fabricate de securiştii din presă”, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii în stradă. Dragnea a adăugat că nu îl interesează „incitările” preşedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitări care sunt ilegale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Despre acele informaţii despre amnistie care au ieşit de la securiştii din presă eu nu vreau să comentez. Incitările lui Klaus Iohannis la proteste sunt dincolo de Constituţie şi sunt şi ilegale. Nu mă mai interesează incitările lui şi ce spun unii sau alţii prin presă. Nu am de ce să comentez nişte informaţii fabricate doar-doar a incita pe cineva să iasă în stradă. Fiind non-subiect, nu avem ce să discutăm”, a declarat Liviu Dragnea duminică seară la România TV, întrebat despre informaţiile din ultima perioadă privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă privind amnistierea şi graţierea unor fapte de corupţie.

Dragnea a mai spus că pentru Klaus Iohannis important este doar să obţină un alt mandat la conducerea statului, pentru că, dacă l-ar fi interesat România, ar fi răspuns apelurilor sale publice de colaborare "în trei”.

„Nu vede altceva decât al doilea mandat. Dacă l-ar fi interesat România, ar fi răspuns la toate apelurile mele publice să ne aşezăm la masă, să prezentăm toate datele, de a discuta în trei, şi cu domnul Tăriceanu, să ne întâlnim periodic, să ne vedem ca să ne punem de acord. Nimic. Ce am văzut în schimb? Premierul să îşi dea demisia, plângere penală împotriva premierului pentru înaltă trădare, eu m-am făcut ascuns cu nişte evrei în Israel. (...) Să se perpetueze statul subteran, statul paralel”, a adăugat liderul PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările