Dragnea, criticat după Referendum: câte lucruri nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro

Dragnea, criticat după Referendum: câte lucruri nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro

Eşecul răsunător al Referendumului nu rămâne fără ecouri. Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 şi apropiat al Gabrielei Firea, a lansat critici dure la adresa lui Liviu Dragnea, insinuând că un lider politic ar trebui să ştie să-şi aducă oamenii la vot.

Edilul spune că nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme nu va putea fi cu adevărat un lider.
 
"Un lider este acela care reuşeşte să convingă oamenii să îl urmeze în proiecte, în activităţi şi idei. Dar asta presupune că liderul le reprezintă interesele, adică el cunoaşte, înţelege şi îşi asumă nevoile comunităţii în vârful căreia se poziţionează. Nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, în funcţie de ce este necesar şi imediat, nu va putea fi cu adevărat un lider", arată Negoiţă într-un mesaj postat duminică seară pe Facebook.
 
El se întreabă retoric câte lucruri se puteau face cu cele peste 40 de milioane de euro cheltuite pentru organizarea acestui referendum.
 
"Nu pot să nu mă gândesc şi să nu mă întreb: câte, dar câte lucruri necesare şi utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de Euro? Bani cheltuiţi în această activitate de weekend pe care o numim referendum", adaugă primarul sectorului 3.
 
Robert Negoiţă este unul dintre semnatarii şi votanţii documentului prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: