Dovadă. Cine sunt cei 24 de lideri PSD care au semnat scrisoarea anti-Dragnea. Şase au fost executaţi, doi au fost promovaţi. Fifor, printre pucişti

Dovadă. Cine sunt cei 24 de lideri PSD care au semnat scrisoarea anti-Dragnea. Şase au fost executaţi, doi au fost promovaţi. Fifor, printre pucişti

Mihai Fifor, unul dintre puciştii din PSD, a revenit alături de Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

24 de lideri ai PSD au semnat pentru demiterea lui Liviu Dragnea în urmă cu două luni. O parte dintre aceştia au fost „executaţi“: Gabriela Firea, Paul Stănescu, Victor Negrescu, Adrian Ţuţuianu, Marian Neacşu şi Mihai Fifor. Doi dintre pucişti, Niculae Bădălău şi Rodica Nassar, au fost promovaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tabelul cu cei 24 de semnatari ai scrisorii anti-Dragnea a fost publicat de stripesurse.ro. Pe listă figurează nume ca Niculae Bădălău şi Rodica Nassar, care au trecut, ulterior, de partea lui Liviu Dragnea.  
 
Un caz aparte e Mihai Fifor. Fostul ministru al Apărării a fost dat afară de Dragnea din Guvern, dar a primit funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, cel mai important for de conducere al PSD. 
 
„Adevărul“ a scris în luna septembrie că Mihai Fifor, deşi era unul dintre apropiaţii liderului PSD, a semnat scrisoarea anti-Dragnea. După informaţiile publicate în septembrie de Adevărul, preşedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat că Mihai Fifor a semnat scrisoarea „puciştilor” din PSD.
 
Luni, înainte să fie reamanit, Mihai Fifor a demisionat din PSD. Întrebat dacă a semnat sau nu scrisoarea împotriva lui Liviu Drganea, Mihai Fifor a refuzat să răspundă. 
 
 
Lista semnatarilor:
 
1. Stănescu Paul - PSD Olt
 
2. Neacşu Marian - PSD Ialomiţa
 
3. Firea Gabriela - PSD Bucureşti
 
4. Ţuţuianu Adrian - PSD Dâmboviţa
 
5. Robert Negoiţă - PSD Sector 3
 
6. Ciolacu Marcel - PSD Buzău
 
7. Bădălău Niculae - PSD Giurgiu
 
8. Mocioalcă Ion - PSD Caraş-Severin
 
9. Buzatu Dumitru - PSD Vaslui
 
10. Ioan Mihalcea - PSD Sector 3
 
11. Rotaru Ion - PSD Brăila
 
12. Fifor Mihai - PSD Arad
 
13. Pandea Ciprian - PSD Călăraşi
 
14. Petre Gabriel - TSD
 
15. Teodorescu Horia - PSD Tulcea
 
16. Dîrzu Ioan - PSD Alba
 
17. Grama Horia - PSD Covasna
 
18. Stan Ioan - PSD Suceava
 
19. Dan Tudorache - PSD Sector 1
 
20. Rodica Nassar - PSD Sector 2
 
21. Stroe Felix - PSD Constanţa
 
22. Georgescu Aladin - PSD Mehedinţi
 
23. Dobra Călin - PSD Timiş
 
24. Negrescu Victor - PSD-PES.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările