Deputatul PNL care a votat împotriva lui Vlad Voiculescu: A fost o greşeală. Sunt într-o zonă fără semnal şi mă conectez foarte greu la Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Corneliu Olar
FOTO: Facebook/ Corneliu Olar

Deputatul PNL Corneliu Olar, singurul liberal care a votat pentru adoptarea moţiunii simple iniţiate de PSD împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, a declarat că a fost o greşeală atunci când a folosit tableta ca să voteze pentru că este într-o zonă fără semnal şi se conectează greu la Camera Deputaţilor. El a adăugat că nu a fost cu intenţie votul său.

„A fost o greşeală. Am votat pe tabletă şi a fost o greşeală. Nu am apăsat pe buton şi foarte greu am accesat pentru că sunt într-o zonă fără semnal şi foarte greu mă conectez la Camera Deputaţilor. Am tot dat şi nu îmi apărea imaginea şi la vot, din greşeală am votat, dar nu intenţionat”, a declarat Corneliu Olar, pentru News.ro. 

Potrivit votului electronic afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor, în favoarea moţiunii simple a votat şi liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian.

Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă iniţiată de 109 deputaţi social-democraţi împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. Anterior votului, liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a solicitat ca votul la moţiunea simplă să fie unul secret, însă cererea a fost respinsă.

Din 304 deputaţi prezenţi, au fost 140 de voturi „pentru”, 161 „contra”, o abţinere, iar doi deputaţi nu au votat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite