Deputat USR PLUS: Proiectul pentru eliminarea pensiilor speciale ale primarilor a primit aviz negativ în Comisia pentru drepturile omului

Deputat USR PLUS: Proiectul pentru eliminarea pensiilor speciale ale primarilor a primit aviz negativ în Comisia pentru drepturile omului

Parlament - Camera Deputaţilor FOTO Arhivă

Deputatul USR PLUS Cătălin Teniţă a anunţat că proiectul formaţiunii pentru eliminarea pensiilor speciale ale primarilor a primit aviz negativ din partea Comisiei pentru drepturile omului, după ce PNL, UDMR, PSD, minorităţi şi AUR au votat „împotrivă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul a anunţat că „eliminarea pensiilor speciale ale primarilor, proiect USRPLUS” a fost „astazi la aviz Comisia pentru Drepturilor Omului”. 
 
Vicepreşediintele comisiei a mai completat că au existat „4 voturi PENTRU. Toate de la USRPLUS (4 membri, toţi prezenţi). Restul voturilor (aproximativ 16 prezenţi fizic sau online, de la PSD, PNL, UDMR şi minorităţi, reprezentantul AUR în grevă parlamentară): CONTRA. Aviz negativ, fără drept de apel”.
 
Deputatul a mai completat că >>e fix ca în „Ziua cârtiţei”. A mai fost proiectul acesta şi în primăvară, apoi s-a întors la Senat, apoi voturile în comisie la CD au fost fix la fel, deşi data trecută PNL şi UDMR au explicat că a fost o neînţelegere<<. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările