Deputat USR PLUS: „Cioloş a spus că va renunţa la Parlamentul European dacă va câştiga alegerile interne”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş, copreşedintele USR PLUS FOTO: Shutterstock
Dacian Cioloş, copreşedintele USR PLUS FOTO: Shutterstock

Deputatul USR PLUS Monica Berescu susţine că Dacian Cioloş, copreşedintele formaţiunii, a anunţat că va renunţa la funcţiile politice din Parlamentul European dacă va fi ales preşedinte al partidului.

Monica Berescu a transmis vineri, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că Dacian Cioloş a avut o întâlnire la Iaşi cu membrii USR PLUS, dar şi cu aleşii locali ai partidului, în cadrul căreia a vorbit despre obiectivele sale şi a explicat care este motivaţia înscrierii în cursa pentru şefia partidului. 

De asemenea, Monica Berescu a precizat că Dacian Cioloş le-a spus membrilor ieşeni ai USR PLUS că va renunţa la funcţiile din Parlamentul European dacă va câştiga cursa internă din partid.

„A vorbit despre valori, competenţe şi rolul preşedintelui, precizând că va renunţa la funcţiile politice din PE dacă va câştiga alegerile interne pentru a se concentra pe dezvoltarea partidului. Dacian Cioloş a subliniat din nou importanţa reformelor USR PLUS din programul de guvernare, manifestându-şi optimismul privind implementarea lor conform angajamentelor“, a scris aceasta.

Congresul USR PLUS va avea loc la începutul lunii octombrie, iar ambii copreşedinţi ai partidului, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au anunţat că vor candida la şefia formaţiunii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite