Dăncilă, întrebată dacă îl graţiază pe Liviu Dragnea în cazul în care ajunge preşedinte: Doamne, nu! VIDEO

Dăncilă, întrebată dacă îl graţiază pe Liviu Dragnea în cazul în care ajunge preşedinte: Doamne, nu! VIDEO

Viorica Dancila - FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a vorbit la „Adevărul Live” despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmând că o întristează decizia acestuia. De asemenea, întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte, Viorica Dăncilă a răspuns scurt: „Doamne, nu, nici nu se pune problema”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva PSD, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Nu e o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure, e o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate condiţiile legale. Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat. Nu ştiu care sunt considerentele pentru care face acest demers“. 

Aceasta a adăugat apoi că nu a mai discutat cu fostul preşedinte de dinainte ca acesta să fie arestat. Totodată, premierul a respins scenariul în care l-ar graţia pe Liviu Dragnea în cazul în care ar fi aleasă preşedintele ţării.

„Doamne, nu, nici nu se pune problema! Nu”, a explicat Dăncilă.


Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut pe 1 octombrie apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

”După ce a fost arestat nu am mai avut absolut nicio discuţie cu domnul Dragnea”, a precizat actualul preşedinte al PSD.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările