Dan Barna nu exclude o nouă candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024

Dan Barna nu exclude o nouă candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024

FOTO Inquam Photos

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, sâmbătă seară, că nu exclude o candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024, acest fiind ”un scenariu real” pe care-l discută cu colegii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Barna a fost întrebat, sâmbătă, la Digi 24, dacă va cere votul românilor şi la alegerile prezidenţiale din 2024 şi a afirmat:
 
„Asta voi decide împreună cu colegii mei, poate să fie. Nu exclud.  (...) Nu se face de azi pe mâine (politica – n.r.), dar în egală măsură ceea ce pot să spun acum cu fermitate este că îmi doresc să am o prezenţă cât mai consistentă în politica din România şi în următorii ani.”, a afirmat Barna, potrivit News.ro
 
„Dacă asta va presupune şi o candidatură la prezidenţiale, mi-o voi asuma fără niciun fel de problemă.”, a transmis vicepremierul, precizând că o nouă candidatură la prezidenţiale ”este unul dintre scenariile care există” şi la care se gândeşte.
 
„E un scenariu real, e un scenariu care există, despre care discutăm, discută şi colegii mei, discut şi eu. Vom vedea dacă asta va fi decizia până la urmă. Nu o exclud, nici nu este o chestiune de viaţă şi de moarte. Este o posibilitate”, a mai declarat Barna.
 
Acesta a explicat că, experienţa candidaturii la prezidenţiale de acum 2 ani l-a învăţat că trebuie să fie pregătit pentru acest gen de situaţie şi în momentul de faţă se pregăteşte. „O să vedem ce se va întâmpla”, a menţionat vicepremierul.
 
Dan Barna a candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, însă nu a reuşit să intre în turul al doilea, fiind învind de Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările