Cum a explicat Dăncilă socialiştilor europeni corupţia din România: manieră diferită de a mulţumi cuiva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO EPA-EFE
Viorica Dăncilă. FOTO EPA-EFE

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez şi şef al Partidul Creştin Social, a povestit, într-un interviu pentru ziare.com, faptul că premierul Viorica Dăncilă le-a explicat eurodeputaţilor din PES că în România nu există corupţie, ci doar o „manieră diferită de a mulţumi cuiva“

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez şi şef al Partidul Creştin Social, a povestit, într-un dialog pentru Ziare.com, cum premierul Viorica Dăncila le-a explicat socialiştilor de la Bruxelles, înainte ca şeful Guvernului să vorbească în plenul Parlamentului European, că în România nu există corupţie. 

„Să vă povestesc ce a afirmat doamna Dăncila în faţa grupului socialist. Un deputat socialist din Ungaria mi-a spus foarte amuzat că doamna Dăncila, înainte de a vorbi în faţa plenului, a venit la grup, iar cei de acolo i-au reproşat problemele legate de corupţie din România. Si ea a zis că nu e adevărat, nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva. Mi s-a părut extrem de ingenios să vorbeşti de o diferenţă culturală“, a povestit Frank Engel pentru Ziare.com. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite