CTP, după ce Dăncilă a cerut referendum: O combinaţie de prostie cu hienism politic. E dispusă să se bată cu ghearele şi cu dinţii ca să ajungă în turul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, intenţia premierului Viorica Dăncilă de a convoca un referendum, ca românii să spună dacă vor înăsprirea pedepselor pentru viol, crimă şi pedofilie, în contextul tragediei de la Caracal.

 „O combinaţie de prostie cu hienism politic. De ce să faci referendum? N-ai decaât să modifici legile. E bătaie de joc. Doamna Dăncilă este dispusă să se bată cu ghearele şi cu dinţii, să curgă sânge, ca să ajungă în turul doi al prezidenţiale. Să nu politizeze partidele ca să poată să politizeze doamna Dăncilă, care asta face. Vrea să ne arate cum se preocupă. Un signur lucru ar avea de făcut. Să refacă legile Justiţiei care au fost mutilate de partidul ei. Să le refacă acum, nu să facă referendum!“, a spus CTP într-o intevenţie telefonică la Digi 24.

Cât despre măsurile luate până acum de Guvern, jurnalistul a spus: „Nu fac nimic demisiile şi demiterile în serie. Inşii care vin în locul lor vin din aceeaşi zeamă, din acelaşi aer împuţit şi criminal pe care l-a construit Puterea de 3- 4 ani încoace. A fost înlăturat imbecilul de Buda, şeful Poliţiei, l-am auzit vorbind. Buda ăsta, un cretin care spune că îi pare rău că a murit fată. Prim-procurorul Parchetului Olt e o arierată mintal, scoatea pe gură doar prefabricate verbale. Era ca o pitulice sugrumată să nu iasă ea vinovată. E în continuare o prostire în faţă“.

În urma tragediei de la Caracal, premierul Viorica Dăncilă şi-a anulat vizita electorală de la Bacău şi a convocat o şedinţă operativă la Palatul Victoria. Concluzia discuţiilor: premierul ia în calcul să convoace un referendum ca românii să spună dacă sunt de acord cu înasprirea pedepselor pentru viol, crimă şi pedofilie. De asemenea, Dăncilă le-a cerut partidelor să nu politizeze tragedia şi a anunţat că a amânat Congresul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite