Cozmin Guşă: „Sunt de acord cu amnistia şi graţierea, dar cu două condiţii!“

Cozmin Guşă: „Sunt de acord cu amnistia şi graţierea, dar cu două condiţii!“

Cozmin Guşă

Consultantul politic Cozmin Guşă a explicat, într-un interviu DCNews, cum ar trebui să fie făcute legile amnistiei şi graţierii.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Eu sunt de acord cu amnistia şi graţierea cu două condiţii: cu recuperarea integrală a prejudiciului şi cu amendă foarte puternică care să aducă bani statului român, adică recuperăm asta, dar mai vrem încă pe atât pentru că ai greşit. Asta la oamenii de afaceri. Iar la oamenii politici, beneficiezi de amnistie sau graţiere, ok, dar mai stai o tură sau două, ne mai vedem în 2024. Până atunci rămâi om politic fără să fii consilier, consilier judeţean, primar, parlamentar. Cu aceste condiţii. Să recuperăm pentru statul român pentru că avem multe de construit în România, cu amendă pentru cel care a greşit, să îşi vândă o casă, două, trei, să dea banii aici să facem un spital din alea patru case ale lui, mai ales dacă vreo două sunt prin Florida. Iar la oamenii politici, cu pauză. Aducem pacea, construim, nu tot alergăm unul după alţii", a declarat Cozmin Guşă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările