Consilierii PNL şi PSD susţin că nu au votat bugetul „ilegal” şi „dezastruos” propus de primarul Clotilde Armand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ptre Florin Manole/ Facebook

PNL şi reprezentanţi ai PSD Sector 1 susţin, vineri seară, că nu au votat proiectul de buget pe anul 2022 al Primăriei Sectorului 1. Primarul Clotilde Armand a anunţat că bugetul a fost votat astăzi în Consiliul Local, după unsprezece şedinţe convocate pentru a-l dezbate şi aproba.

Potrivit preşedintelui PSD Sector 1, Petre Florin Manole, „consilierii PSD Sector 1 au votat astăzi ÎMPOTRIVA bugetului dezastruos propus de Clotilde Armand”.

Policianul a precizat că aleşii locali ai PSD Sector 1 au impus în şedinţa de vineri a consiliului local 40 de amendamente la bugetul sectorului, ce vizează de la finanţarea investiţiilor în şcoli şi spitale, la investiţii în producţia de energie termică prin CET Griviţa.

„Pentru că multe alte proiecte din buget sunt nişte fantezii ridicole ale celui mai incompetent primar din istoria Bucureştiului, la votul final am votat împotrivă. 9 consilieri locali PSD, 9 voturi contra lui Armand. Urmează ca în tot restul anului să urmarim ca primăria să pună în aplicare cele votate de consiliu”, a scris Petre Florin Manole, pe contul de Facebook.

„PNL nu a votat si nu va vota niciodata un buget ILEGAL. Vom face sesizare la prefect pentru controlul legalităţii.”, au anunţat şi reprezentanţii Sector 1 ai Partidului Naţional Liberal.

Clotilde Armand a anunţat că proiectul de buget pe 2022 fost votat, vineri, în a unsprezecea şedinţă convocată pentru a-l dezbate şi aproba. Conform reprezentanţilor primăriei, a fost un vot secret, cu 15 voturi „pentru” şi 9 „împotrivă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite