Conducerea PSD, reunită în şedinţă. Social-democraţii aşteaptă numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Biroul Politic Naţional al PSD se reuneşte de la ora 11.00, într-o şedinţă în care social-democraţii ar trebui să discute despre modul cum vor prioritiza împărţirea funcţiilor de prefecţi şi subprefecţi. De asemenea, un subiect ar putea fi cazul lui Marian Neacşu, propus ca secretar general al Guvernului, care nu a fost numit încă în funcţie.

Social-democraţii, la fel ca şi cei din PNL, vor discuta astăzi în forul intern despre modul cum vor prioritiza alegerea pefecţilor şi a subprefecţilor. PSD ar urma să aibă cel mai mare număr de prefecţi, 21 la număr, dar şi un număr considerabil de subprefecţi, adică peste 30. 

Liderii din teritoriu ar vrea în număr cât mai mare să aibă funcţia de prefect, deoare este o poziţie-cheie, dat fiind că acesta este cel care poate contesta în instanţă actele primăriilor lae Consiliului Judeţean. 

Social-democraţii ar trebui să discute şi despre agenţiile de stat şi autorităţile în care vor deţine funcţia numărul unu, în condiţiile în care PSD are jumătate din aceste poziţii importante.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite