Codrin Ştefănescu îl atacă pe Florin Iordache: Ce uşor se trădează! Jalnic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu l-a criticat pe preşedintele Consiliului Legislativ, Florin Iordache, pe motiv că a dat aviz pozitiv pentru proiectul „reziştilor” privind desfiinţarea Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). „Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secţiei, unul dintre oponenţii Statului Paralel”, notează Codrin Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu îl cataloghează pe Iordache ca fiind un trădător.

„Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziştilor privind desfiinţarea Secţiei de Investigarea a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secţiei, unul dintre oponenţii Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor şi încălcărilor drepturilor cetăţeneşti! Omul pe care l-am apārat public de sute de ori! Pe care l-am susţinut ca ministru al justiţiei, pentru care m-am certat rāu cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbā oamenii şi ce uşor tradeazā tot in ceea ce au crezut! Jalnic!”, a precizat Ştefănescu pe Facebook.

Consiliul Legislativ a avizat pozitiv, marţi, 16 februarie, cu observaţii şi propuneri, proiectul de lege privind desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, cunoscută ca Secţia Specială.

Documentul este semnat de preşedintele acestui for, fostul vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, unul dintre creatorii Secţiei Speciale şi fost ministru PSD al Justiţiei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite