Codrin Ştefănescu aşteaptă ieşirea lui Dragnea din închisoare pentru a recupera PSD „din mâna academiştilor SRI”

Codrin Ştefănescu aşteaptă ieşirea lui Dragnea din închisoare pentru a recupera PSD „din mâna academiştilor SRI”

Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat marţi pe Facebook că nu intenţionează să părăsească PSD şi că, alături de Liviu Dragnea, vrea să recupereze partidul „din mâna academiştilor SRI” după ce fostul lider va ieşi din închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Într-un mesaj publicat pe Facebook, Ştefănescu neagă „zvonurile” privind plecarea sa la un alt partid.
 
„Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiştilor SRI! Şi că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă şi predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoşi! Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situaţia!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.
 
Ştefănescu face referire la o informaţie apărută în presă potrivit căreia lui Liviu Dragnea i se pregăteşte un nou proiect politic. Este vorba de PER, partid care a strâns mai mulţi foşti lideri PSD, apropiaţi de Dragnea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările