Clotilde Armand: Viorica Dăncilă vrea reformă în PSD, a devenit brusc „de treabă“; a uitat că PSD a declarat că „NATO şi UE au finanţat statul paralel“'

Clotilde Armand: Viorica Dăncilă vrea reformă în PSD, a devenit brusc „de treabă“; a uitat că PSD a declarat că „NATO şi UE au finanţat statul paralel“'

Foto Eduard Enea (Arhiva Adevărul)

Consilierul local USR Clotilde Armand, care a candidat pe lista Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, susţine că Viorica Dăncilă vrea reformă în PSD şi a devenit brusc ”de treabă”, uitând toate acţiunile de până acum ale partidului.

Armand îi cere premierului să desfiinţeze secţia specială de investigare a magistraţilor, să urgenteze dosarul 10 august şi să demită conducerea Jandarmeriei şi pe Carmen Dan, dacă vrea să fie credibilă.

”Premierul Viorica Dăncilă vrea reformă în PSD. A uitat însă că PSD a declarat ''NATO şi UE au finanţat statul paralel'', a uitat că a trimis o scrisoare către J. C. Juncker şi F. Timmermans prin care a susţinut că protestele din 10 august au fost o încercare de lovitură de stat. A uitat de toate avertismentele Comisiei de la Veneţia, GRECO, recomandările MCV, CSM, Departamentul de Stat al SUA şi a devenit brusc ''de treabă''”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cotilde Armand.

Aceasta afirmă că, dacă doreşte să fie credibilă, Viorica Dăncilă trebuie să ia câteva măsuri.

”Totuşi, dacă dna Dăncilă vrea să ne convingă eu îi propun următoarele: desfiinţarea Secţiei Speciale de anchetare a magistraţilor; demiterea lui Carmen Dan şi a conducerii Jandarmeriei Române; să urgenteze Dosarul 10 august; să legifereze data de 10 august ''Ziua Diasporei şi a protestelor împotriva corupţiei"; excluderea lui Iordache, Nicolae, Rădulescu şi Nicolicea din partid; demiterea lui T. Meleşcanu; să prezinte scuze tuturor românilor care şi-au petrecut sute de zile în stradă protestând; să arunce hârtiuţa”, a mai scris Armand.

Aceasta susţine că ar fi mai multe lucruri de adăugat pe lista premierului, dar ar putea începe cu acestea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: