Ciucu critică PNL şi PSD pentru că nu adoptă Certificatul Verde: O mega coaliţie nu poate impune o măsură simplă şi de bun simţ, din calcule electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CIPRIAN ciucuFOTO Facebook
CIPRIAN ciucuFOTO Facebook

Ciprian Ciucu, liderul filialei PNL Bucureşti, a criticat liderii coaliţeiei de guvernare pentru întârzierea adoptării unui proiect legislativ ce prevede obligativitatea Certificatului Verde. Potrivit şefului de filială, un motiv întemeiat pentru adoptarea unui astfel de proiect legislativ este rata de vaccinare scăzută, iar amânarea făcută de liderii coaliţiei „demonstrează o profundă criză de leadership”.

„Tărăganarea adoptării certificatului verde în Parlament demonstrează o profundă criză de leadership, în care o mega coaliţie nu poate impune o măsură simplă şi de bun simţ, din calcule electorale”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook. 

Şeful filialei PNL Bucureşti a explicat că, în opinia sa, „liderii adevăraţi îşi asumă iclusiv decizii nepopulare, dar CORECTE, pentru că nu sunt lideri pentru a-şi conserva încrederea populaţiei, ci pentru a lua deciziile bune pentru societate”.

„Într-o ţară cu o rată de vaccinare ca a noastră nici nu trebuie sa mai stam la discuţii. Iar şoşocii şi alţi vadimi mai mici ar trebui luaţi pe sus pentru subminarea sănătăţii publice. Altfel, am putea conduce ţara pe bază de sondaje de opinie şi bruma asta de democraţie sa denatureaze în forma ei platoniană corespunzătoare, anarhia. Şi aşa nu suntem foarte departe de anarhie iar autoritatea publică doar autoritate nu mai este”, a cconchis şeful PNL Bucureşti. 

Liderii Coaliţiei s-au sucit la 180 de grade zilele trecute, când rând pe rând au declarat că proiectul înaintat de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, este bine fundamentat din punct de vedere al specialistului în sănătate, dar constituţionaliştii din partide susţin că proiectul de lege ar pica la CCR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite