Ciucă, în Parlament: „Voi lua toate măsurile pentru a trece ţara prin criză”

Ciucă, în Parlament: „Voi lua toate măsurile pentru a trece ţara prin criză”

FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni, în cadrul şedinţei solemne dedicate împlinirii a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României, că va lua toate măsurile necesare pentru a soate ţara din criză.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Acum, la 3 decenii de la adoptare, şi după revizuirea necesară aderării la Uniunea Europeană, în 2003, consider că este necesară în continuare reformarea statului, pentru a pune în centrul preocupărilor cetăţeanul, pentru a creşte eficienţa şi calitatea serviciilor publice şi pentru a creşte responsabilitatea deţinătorilor de funcţii publice.

Pandemia de COVID-19 ne-a arătat încă odată cât de importantâ este asigurarea echilibrului între libertăţile democratice şi dreptul la viaţă, pe care statul trebuie să-l asigure tuturor, inclusiv prin servicii medicale de care cetăţenii români trebuie să beneficieze în mod egal”, a transmis premierul de la tribuna Parlamentului.

Nicolae Ciucă i-a asigurat pe cetăţeni că, împreună cu miniştrii Cabinetului, va lua toate măsurile necesare pentru a scoate ţara din criză. 

„Trebuie să traversăm cu bine, împreună, această perioadă şi voi lua toate măsurile necesare pentru a trece ţara prin această criză, cu sprijinul experţilor, al instituţiilor statului, în colaborare cu partenerii europeni şi internaţionali, dar mai ales cu sprijinul tuturor cetăţenilor României.

În centrul preocupărilor guvernului se află cetăţeanul român.  Alături de toţi miniştrii din acest guvern ne angajăm să facem tot ce ţine de noi pentru că situaţia economică, socială şi sanitară a românilor să se îmbunătăţească”, a mai afirmat Ciucă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările