Ciucă, după apariţia primelor cazuri de infectare cu varianta omicron în România: Întâlnire cu specialiştii pentru a dispune măsuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, sâmbătă seară, după apariţia primelor cazuri de infectare cu varianta omicron a virusului SARS-CoV-2, că va lua măsuri după consultările cu specialiştii, care vor avea loc duminică.

„Am aflat în această seară despre confirmarea prezenţei tulpinii Omicron în România. Mâine voi avea o întâlnire cu responsabilii gestionării acestei pandemii: ministrul sănătăţii, şeful DSU, directorul CNSCBT. 

Voi dispune măsuri în urma consultării cu specialiştii din domeniul sănătăţii şi al situaţiilor de urgenţă. Nicio clipă nu trebuie pierdută, niciun efort irosit pentru a proteja ţara noastră de o evoluţie nedorită”, a transmis, sâmbătă seară, Nicolae Ciucă.  

Potrivit Guvernului, întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, de la ora 11.00.  Vor participa ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite