Ciucă: La 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate. Beneficiază de încrederea instituţiilor din România şi din exterior

Ciucă: La 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate. Beneficiază de încrederea instituţiilor din România şi din exterior

Nicolae Ciucă, premierul României FOTO Facebook Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă a afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Serviciului de Protecţie şi Pază, că, la 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ziua Serviciului de Protecţie şi Pază este un bun prilej de a transmite aprecierea şi respectul pentru profesionalismul specialiştilor acestei structuri esenţiale din sistemul de siguranţă naţională.  La 32 de ani de la înfiinţare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredinţate, beneficiind de încrederea instituţiilor din România, precum şi a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE”, precizează Nicolae Ciucă. 
 
„Procesul de modernizare şi permanenta adaptare la provocările pe care trebuie să le gestioneze, alături de devotamentul profesioniştilor din cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază asigură perspectiva de consolidare a acestei structuri de elită a statului român. La mulţi ani Serviciului de Protecţie şi Pază!", mai arată liderul de la Palatul Victoria. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările